I en tid med stigende fokus på energieffektivitet og bæredygtighed er det afgørende at have det rigtige værktøj til rådighed for at styre belysning og klimaanlæg på en intelligent måde. Det er her, Theben LUXA 103 tilstedeværelsesdetektorer træder ind i billedet og sætter en ny standard for, hvad vi kan forvente af disse enheder.

Tidsløst elegant design

Først og fremmest er det værd at bemærke, at LUXA 103-tilstedeværelsesdetektorerne ikke blot er yderst funktionelle, men også har et tidsløst elegant design. De cirkulære detekteringsområder er ideelle til brug på kontorer, mødelokaler, lagerlokaler, kældre og toiletter.

Der findes også særlige tilstedeværelsesdetektorer til korridorer, som har et rektangulært detekteringsområde. Uanset hvor de anvendes, har de et kompakt, overflademonteret design i sort, hvid eller grå, der passer ind i enhver indretning.

Funktioner kort sagt:

 • Elegant og kompakt design
 • Cirkulært eller rektangulært detekteringsområde
 • Praktisk indstilling via en app og fjernbetjening eller kun fjernbetjening eller potentiometre
 • Nem installation og ledningsføring
 • Tilstedeværelsesdetektorfamilie med overflademonterede enheder, kombinationsenheder til loftmontering og indbygning samt tilstedeværelsesdetektorer til korridorer og gange
 • Overflademonterede enheder fås i sort, hvid og grå
 • Enhedsvariant med anden kanal til klimaanlægsstyring
 • Integreret knapindgang
 • Kan netværkes med andre LUXA 103-enheder eller theMura slavevægdetektorer
 • Perfekt til styring af høje LED-belastninger på op til 400 W
 • Beskyttelsesklasse IP 54 til brug udendørs og i vådrum
 • Talrige komfortfunktioner, såsom puls funktion, undervisningsfunktion, testfunktion og trappelysfunktion

IP 54-beskyttelsesklasse: perfekt til vådrum og udendørs områder

IP 54-beskyttelsesklassen betyder, at alle LUXA 103-tilstedeværelsesdetektorer kan bruges i vådrum og udendørs uden problemer. Dette gør dem ideelle til at belyse overdækkede bygningsindgange samt terrasser og altaner, hvor tilstedeværelse registreres.

Enkel programmering via app og fjernbetjening

Det er især nemt at programmere LUXA 103-tilstedeværelsesdetektorerne. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge theSenda B-fjernbetjening i kombination med den gratis theSenda Plug-app. De indtastede parametre sendes via Bluetooth til theSenda B-fjernbetjening og sendes derfra via infrarød til detektoren. Dette betyder, at alle LUXA 103-enheder kan konfigureres og betjenes nemt, hurtigt og sikkert.

Simpel installation og ledningsføring

LUXA 103-tilstedeværelsesdetektorerne omdefinerer i det væsentlige enkel installation og ledningsføring. Stikforbindelserne på overflademonterede enheder er installeret efter stikdåseprincippet. Stikforbindelserne til loft- og indbyggede enheder er integreret i en 45° vinkel. Begge forenkler installationen og ledningsføringen betydeligt, hvilket igen reducerer installationsomkostningerne. En lille foranstaltning med stor indvirkning. Typisk Theben! LUXA 103 tilstedeværelsesdetektorerne sætter nye standarder for effektiv kontrol af belysning og klimaanlæg. De kombinerer elegance og funktionalitet på en måde, der gør dem ideelle til en lang række anvendelser, både indendørs og udendørs. Med enkle installationsmuligheder og nem programmering er de det oplagte valg for dem, der ønsker det bedste inden for tilstedeværelsesdetektorer.