Vi lever i en tid, hvor innovation og fremskridt er nøgleord, især inden for teknologi og industri. Det er i denne ånd, at vi glædeligt introducerer de nyeste tilføjelser til vores produktlinje fra Geba.

Disse nye produkter repræsenterer ikke blot en udvidelse af vores allerede omfattende sortiment, men også vores løbende forpligtelse til kvalitet, pålidelighed og fremadrettet tænkning. Lad os dykke ned i de spændende nye muligheder, som disse Geba-produkter bringer til bordet.

geba tastatur Quadra-line

Det gennemprøvede Quadra-line-tastatur er bragt til et nyt niveau. Quadra-line har ingen synlige skruer i tastaturet.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/keypad-quadra-line/

geba kundetrafiklys

Kundetrafiklyset gør det nemt at kontrollere mængden af mennesker foran din virksomhed eller restaurant.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/corona-traffic-light/

MRN – Nøgleafbryder

MRN – nøglekontakten er en indbygget nøglekontakt til alle runde bor (60 mm diameter; 45 mm dybde). Nem at montere på din væg.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/mrn-key-switch-2/

geba Berøringsfri-Switch

Corona-pandemien vender stadig op og ned på verden. Siden Corona er begyndt at sprede sig over hele verden, er det en udfordring for hver enkelt af os at leve et normalt liv. Af den grund ønsker geba at minimere Corona-spredningen og forbedre din beskyttelse så meget som muligt.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/geba-touchless-switch/

geba Twinkle-Star Mini

Geba Twinkle-Star Mini er baseret på sine 3 printkort og inkluderer 3 forskellige funktioner: blink, blitz og permanent lys. Selvom denne signallampe er meget lille, vil den hurtigt fange opmærksomheden ved at lyse kraftigt. Den kan monteres på væggen gennem et beslag. Twinkle-Star Mini er tilgængelig nu.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/twinkle-star-mini/

geba® Bluetooth Blind Timer-app

Fuld kontrol takket være den nye Blind Timer-app. Du skal blot konfigurere åbnings- og lukketider eller aktivere den komfortable astro-funktion. Solopgang og solnedgang bestemmes automatisk, og åbnings- og lukketider kan justeres individuelt ±120 minutter efter dine behov.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/geba-bluetooth-blind-timer-app-for-android-and-ios/

geba® Bluetooth håndholdt sender-app

Brug den nye håndholdte sender-app til nemt at styre din garageport eller til at tænde lyset. Tildel et individuelt navn til hver håndholdt sender og knap. Tildel et port-, lys- eller dørsymbol til hver knap. Konfigurationen gemmes i Bluetooth-modtageren og overføres automatisk til alle tilsluttede smartphones.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/geba-bluetooth-hand-held-transmitter-app-for-android-and-ios/

geba MSM Miniature signallampe

Vi tilbyder vores kunder en lille, kompakt og let signallampe. Sådan en slank og kompakt lampe er ikke blevet produceret før i vores enhed og er derfor helt ny.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/geba-msm-miniature-signal-lamp/

geba Quadra-Lux

Vores nye signallampe Quadra-Lux adskiller sig fra andre modeller ved et innovativt design, nem håndtering samt modulopbygning. Signallampen er udstyret med den nyeste LED-teknologi bestående af 16 højeffektdioder og flere sikkerhedskredsløb.

Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/quadra-lux/

Universalt dreje- og blinklys

De nye dreje- og blinklys har 9 eller 18 højteknologiske LED’er. Se mere her – https://www.geba.net/en/news-and-blog/geba-universal-rotating-and-flashing-light/