EloLance repræsenterer den nye generation af sugelanse, der forbedrer dine systemer og maskiner og gør dem mere økonomiske og bæredygtige.

Dets lave sugningspunkt muliggør økonomisk og bæredygtig håndtering af væsker. Høj holdbarhed, tæthed og pålidelighed kombineret med enkel og sikker betjening er yderligere overbevisende argumenter for brugerne.

Nu har du ny frihed, når det kommer til mulige applikationer og tilpasninger. Dette skyldes, at eloLance er velegnet til en bred vifte af applikationer og væsker – og reducerer antallet af varianter ved at eliminere mediespecifikke tætninger.

Opdag mulighederne og drag fordel af større effektivitet, mindre indsats og tilfredse brugere!

I brug for perfekt væskeudtræk

EloLance dækker et bredt spektrum af applikationer og er kompatibel med de tidligere elobau-sugelanse, hvilket gør det let at konvertere. Erstat gamle sugelanse med den nye eloLance med minimal indsats.

 • Professionelle opvaskemaskiner
 • Medicinske/industrielle vaskemaskiner
 • Bilvask
 • Rengøringsmaskiner
 • Doseringsteknologi, vandbehandling og poolteknologi
 • Alt, der gør tilpasning lettere og mere fleksibel

Alt det, der gør justeringen endnu nemmere og mere fleksibel

EloLance er konstrueret uden væske-specifikke tætninger. Dette gør den velegnet til en bred vifte af medier og står dermed for større alsidighed med færre varianter.

Det modulære system tilbyder yderligere muligheder for individuel tilpasning:

 • Forskellige kabellængder og rørlængder fra 260 til 1200 mm
 • Én eller to skiftepunkter
 • Normalt åben og normalt lukket som kontaktfunktion (valgbar)
 • Forskellige kuglematerialer i kugleudtagningsbremsen
 • På forespørgsel, kundetilpasninger, såsom trykning af et logo

Enkel – for nem og ren anvendelse

Takket være dens vedligeholdelsesvenlige konstruktion og servicevenlige design reducerer eloLance tiden og omkostningerne ved brug. Skift af beholdere er rent og nemt. Dette skyldes den integrerede lækagebremse, der forhindrer forurening fra løbende væsker fra sugelansen og slangen.

Holdbar – pålidelig og tæt i lang tid

EloLance imponerer med sin holdbarhed og tæthed. Udover den tætningsfrie struktur har den spejlsvejsede forbindelser og vægtykkelser på mindst 1,7 mm, hvilket bidrager til høj kemisk resistens.

Brugerne nyder større pålidelighed og betydeligt færre serviceopkald.

Sikker – holder processer i gang

Maksimal processikkerhed i din applikation kan opnås ved:

 • Integreret niveau måling, der forhindrer tørkørsel og minimerer nedetid

I udviklingen og produktionen af eloLance har produkt- og processikkerhed højeste prioritet. EloLance specificerer yderligere, at de opnår maksimal kvalitet og pålidelighed gennem:

 • Slutlinjetestede elektriske systemer og sporbarhed af produktionsparametre
 • Optimal koordinering af design og industriel produktions teknologi

Effektiv – lavere omkostninger, mere bæredygtighed

Takket være den økonomiske håndtering af væsker samt dens øgede holdbarhed og levetid repræsenterer eloLance en bæredygtig og økonomisk brug.

Samtidig tilbyder eloLance som systemproducent nye besparelsespotentiale. Dette skyldes, at du kan reducere dine logistikomkostninger ved at reducere antallet af varianter og også drage fordel af mere favorable betingelser for større ordrevolumener. Med eloLance får du den ultimative frihed til at optimere dine systemer og maskiner, øge effektiviteten og spare ressourcer samtidig med at du tilfredsstiller dine brugeres behov. Vælg eloLance for at skabe en mere bæredygtig og rentabel fremtid.