MEC Nyhedsbrev

Oktober 2020

Tryk på knapper - i alle regnbuens farver  

Den danske kontaktproducent MEC har investeret i en ny UV-flatbed printer, så vi nu også kan tilbyde vores kunder tryk på knapper i form af tekst, symboler og fotorealistiske billeder i alle regnbuens farver. ”Den nye maskine er lige taget i brug, og ikke bare produktmæssigt men også produktionsmæssigt er der mange nye muligheder med den nye teknologi”, udtaler Kim H. Lindeløv, produktionschef hos MEC ApS.  

”Vi har gennem mange år dekoreret knapper til vores kunder med enten tampontryk eller malede knapper med lasergravering, hvor tekst eller symboler derved kan belyses. Med den nye UV-printer får vi ikke kun udvides vores kapacitet, vi får ligeledes nogle helt nye muligheder for multi-farve tryk i én arbejdsgang” forsætter produktionschefen. 

Den nye printer tilbyder ligeledes en større grad af fleksibilitet, da den har mulighed for at printe forskellige tekster eller symboler på op til 126 knapper på én gang.  

”Kvaliteten skal naturligvis være i orden, når vi lancerer et nyt produkt. Printets vedhæftning såvel som slidstyrke er testet og viser en forventet levetid på omkring 3x en normal tamponprintet knap. Miljø- og ikke mindst arbejdsmiljøforbedringer har ligeledes været en motivationsfaktor for implementeringen, da den nye produktionsproces ikke kræver opløsningsmidler som et traditionelt tampontryk”, slutter Kim H. Lindeløv.

Bliv opdateret med gruppens nyheder – følg os på:

NÅR GODT ER IKKE NOK!  

Mec udvikler løsninger, hvor det ikke er nødvendigt at gå på kompromis med æstetik fremfor funktionalitet. Vi udvikler vores produktsortiment og forbedrer løbende vores kundespecifikke løsninger for at tilbyde den mest enkle måde at designe et unikt og funktionelt frontpanel. Dette sikres gennem løbende research af brugernes oplevelser, som udseende, lyd og føling.

Oplev nogle af vores nyeste kvalitetsløsninger i nedenstående video.

APEM © 2020 all rights reserved 

Sent on behalf of MEC ApS, Industriparken 23       

Ballerup, Denmark

 

To unsubscribe, click here.